Suavinex Anatomical Nasal Aspirator Replacements * 10

Suavinex Anatomical Nasal Aspirator Replacements * 10

Lekë 800.00
Title:  
Pjesë zëvëndësuese të aspiratorit nazal të fëmijëve.

-

Suavinex Anatomical Nasal Aspirator Replacements përmban 10 pjesë zëvëndësuese të aspiratorit nazal.

Aspiratori nazal është projektuar për të lehtësuar foshnjat nga shqetësimet dhe vështirësitë në frymëmarrje të shkaktuara nga bllokimet nazale, veçanërisht në fëmijët shumë të vegjël të cilët nuk mund të fryjnë hundët.

  • Mukoza largohet me anë të një thithjeje të butë, që nuk ndryshon presionin në veshin e brendshëm ose nuk i shkakton fëmijës ndonjë shqetësim.
  • Një pjesë themelore e higjienës dhe kujdesit të foshnjës tuaj.

-

Shiko edhe