Pic Mister 8

Lekë 9,500.00
Title:  
Aerosol praktik dhe silencioz me mikro-piston.

-

Mister 8 është aerosol praktik dhe silencioz me mikro-pistonin Pic, i krijuar posaçërisht për të vegjlit tuaj.

Falë modelit të tij miqësor për fëmijët, lehtëson momentin e terapisë me aerosol: forma e veçantë e oktapodit, ngjyrat e buta dhe pamja e tij janë në harmoni me fëmijët midis moshës 3 dhe 10 vjeç.
Mister 8 ka dimensione kompakte, duke zvogëluar zhurmën dhe kohëzgjatjen e terapisë, duke ofruar performancë të lartë. Gjithçka është projektuar për të rritur prakticitetin.

Për më tepër, Mister 8 përfshin :

  • 1 maskë për të rritur
  • 1 maskë për fëmijë
  • 1 aplikator për hundë
  • 1 aplikator për gojë
  • 1 tub
  • 1 kupë PIC Acti Fast Pro

Të përdoret sipas nevojes.

Shiko edhe