Lakme K.Therapy Active Prevention Shampo

Lekë 2,100.00
Sasia:  
Shampo rigjallëruese e cila parandalon rënien e flokëve.

300 ml, 1000 ML

Shampo Lakme K. Therapy Active Prevention është një shampo rigjallëruese e cila parandalon humbjen e flokëve.

  • Ofron energji për flokët e devitalizuar.
  • Falë veprimit të saj të butë dhe pastrues, mund të përdoret çdo ditë.
  • Parandalon plakjen e flokëve, ndalon humbjen e flokëve dhe gjithashtu rrit dendësinë e flokëve.
  • Ekstrakti i Gjetheve të Ullirit, rregullon dhe gjithashtu normalizon sekrecionet yndyrore të skalpit.
  • Përmbajtja e Prokapilit, në kombinim me vitaminat dhe ekstraktin e gjetheve të ullirit, këto produkte veprojnë në nivele të ndryshme për të rikthyer shëndetin e skalpit dhe flokëve.
Përbërësit kryesorë:

  • Procapil.
  • Ekstrakt nga gjethet e ullirit.

Të aplikoheni në lëkurën e kokës. Masazhojeni dhe lëreni të veprojë për disa minuta dhe më pas shpëlajeni.

Shiko edhe