PILFUD Minoxidil 50 MG/ML * 60 ML

PILFUD Minoxidil 50 MG/ML * 60 ML

Lekë 1,215.00
Title:  
Solucion, i cili parandalon rënien e flokëve tek meshkujt.

60 ml

PILFUD Minoxidil 50 MG/ML është një solucion, i cili pvrdoret për trajtimin e rënies së zakonshme të trashëguar të flokëve tek mehskujt e moshës 18-65 vjec, duke parandaluar rënien e mëtejshme dhe duke ndihmuar në rritjen rishtas të flokëve.
Ky produkt përmban Minoksidil, i cili besohet se përmirëso rrjedhjen e gjakut në folikujt e flokëve në skalp.

Mënyra e administrimit:

  • Para përdorimi shtypni disa herë pompën e spray derisa të arrihet clirimi.
  • Spray është i përshtatshëm për përdorim në zona të mëdha të kokës.
  • Drejtoni pompën e spray në qendër të zonës së prekur dhe shtypeni për të cliruar tretësirën.
  • Solucionin përhapeni me duar në lëkurën e kokës.
  • Përsëriteni veprimin deri në 8 herë.

Shiko edhe