SugarBear Hair Handheld Silicone Shampoo and Scalp Massager Brush

SugarBear Hair Handheld Silicone Shampoo and Scalp Massager Brush

Lekë 1,060.00
Title:  
Masazhues koke.

-

SugarBearHair Handheld Silicone Shampoo and Scalp Massager Brush është një masazhues rezistent ndaj ujit për lëkurën e kokës që përshtatet në mënyrë të përkryer në pëllëmbën e dorës.

Majat fleksibël të gomës së furçës masazhojnë butësisht dhe fuqizojnë skalpin tuaj ndërkohë që shkumon dhe shpërndan shampon tuaj të preferuar, dhe për shkak se është në dorë, mund të bëni sa më pak ose aq presion sa të dëshironi.

Masazhi i kokës ka një sërë përfitimesh të cilat mund të mos i dini: 

  1. Rrit qarkullimin e gjakut në folikulat e flokëve, gjë që nxit rritjen e flokëve;
  2. Shpërndan vajrat natyrale të flokëve tuaj si pasojë rrit shkëlqimin;
  3. Ndihmon në kontrollin apo edhe eliminimin e zbokthit;
  4. Pastron butësisht dhe eksfoliron lehtë lëkurën e kokës.

Masazhoni skalpin e kokës dhe flokët gjatë larjes së tyre.

Shiko edhe