Now Castor Oil * 473ML

Now Castor Oil * 473ML

Lekë 1,770.00
Title:  
Vaji 100% i pastër i Kastorit përftohet me presion të fortë mekanik (Expeller-pressed) nga farat e Ricinus communis dhe është pa aromë.

473 ml

Vaji 100% i pastër i Kastorit (Ricini) përftohet me presion të fortë mekanik (Expeller-pressed) nga farat e Ricinus communis dhe është pa aromë. 

Ndërkohe që aplikohet në shumë fusha të tjera të bukurisë, vaji i Kastorit konsiderohet një nga zbutësit më të mirë të lëkurës që gjenden sot.

 I njohur gjithashtu si  Palma Christi (“Palma e Krishtit”), përdorimi i vajit të Kastorit daton që në kohët më të lashta. 

Që atëherë, ajo ndihmon në hidratimin dhe zbutjen e lëkurës dhe flokëve, dhe përdoret gjerësisht në formulat më të njohura të kozmetikës.

Hidhni disa pika nga vaji kastorit në lëkurë dhe masazhojeni. 

Për flokët, mund të shtoni disa pika tek shampoja juaj para larjes së flokëve.

 Vetëm për përdorim të jashtëm.


Shiko edhe