Alpecin Caffeine Shampoo C1 * 250 ML

Alpecin Caffeine Shampoo C1 * 250 ML

Lekë 960.00
Title:  
Shampo parandaluese e rënies së flokëve.

250 ml

Kafeina ndihmon në parandalimin e rënies së flokëve. Tani mund të ndjeni efektet e këtij përbërësi aktiv unik në flokë gjatë larjes së përditshme të flokëve.

Alpecin Caffein C1 Shampoo funksionon edhe pse shampo është shpëlarë. Në vetëm një kohë të shkurtër (120 sek.), përbërësi aktiv udhëton përgjatë boshtit të flokëve ku shpalos efektin e tij forcues në rrënjët e flokëve.

Por ka edhe arsye të tjera për ta pëlqyer më shumë këtë shampo. 

  • Bazuar në mungesën e qëllimshme të zbutësve (p.sh. silikoni), struktura e flokëve përmirësohet pas vetëm disa larjeve të flokëve.
  • Flokët e hollë bëhen më të fortë dhe mund të stilohen më mirë.

Në vetëm një kohë të shkurtër, përbërësi aktiv udhëton përgjatë boshtit të flokëve ku shpalos efektin e tij stimulues në flokë. 

Lëreni shampon Alpecin Caffeine C1 të veprojë për 2 minuta.

Shiko edhe