Bioscalin Energy Shampoo Uomo * 200 ML

Bioscalin Energy Shampoo Uomo * 200 ML

Lekë 1,560.00
Title:  
Shampo forcuese për flokët e meshkujve.

200 ml

Bioscalin Energy Shampoo Uomo, e dizenjuar për forcimin e flokëve të meshkujve gjatë larjes dhe për të vepruar si plotësues ideal me shtesën ushqimore dhe ampulat kundër rënies,  i jep fortësi dhe energji flokëve të meshkujve duke i bërë vizualisht më të trashë.

  • Bioscalin Energy Shampo ushtron veprimin e saj në flokë falë formulës unike, që kombinon  dy komplekse patenta ekskluzive  ATP-3 dhe AJB-Complex , rezultat i kërkimeve të laboratorëve Giuiliani, të përzgjedhur me veprim direkt në flokë. 
  • Eshtë formulë efikase që vepron që në aplikimin e parë dhe që zgjat në kohë.
  • Ka një sistem pastrues shumë delikat me bazë vajore, lehtësisht shkumuese. 
  • Falë këtij sistemi produkti vepron në thellësi, duke hequr papastërtitë dhe respektuar ekuilibrin lipidik të flokëve dhe skalpit.
  •  I përshtatshëm dhe për lëkura të ndjeshme.


Aplikoni shampon në flokë të lagur, masazhojeni butësisht, lëreni të veprojë disa minuta dhe shplajeni.

Shiko edhe