Brushworks Anti-Static Wide Tooth Comb

Brushworks Anti-Static Wide Tooth Comb

Lekë 500.00
Title:  

Krëhër flokësh me dhëmbë të gjerë.

-

Krëhër flokësh me dhëmbë të gjerë.

Zgjidh nyjet në flokë të lagur dhe të thatë
Mund të përdoret për të aplikuar balsamin nëpër flokë.

Shiko edhe