Brushworks HD Perfume Travel Atomiser

Lekë 1,100.00
Title:  

Mbajtës parfumi për udhëtime.

-

Sekreti se si të mbani aromën tuaj të preferuar kudo me vete. Me ndërtimin e tij kompakt dhe të lehtë, Brushworks HD Parfume Travel Atomiser ju lejon të mbani parfumin tuaj kudo që të shkoni, duke siguruar që të mos humbisni aromën apo cilësinë e tij. Kapaciteti i tij prej 4 ml është i barabartë me 50 spërkatje, gjë që ju siguron të keni mjaft parfum për të përdorur gjatë udhëtimeve tuaja. Brushworks HD Parfumi Travel Atomiser është i përshtatshëm për tu mbajtur lehtësisht në çantën ose xhepin tuaj. Pavarësisht se ku ndodheni ky produkt siguron që të jeni gjithmonë të rrethuar nga aroma juaj e zgjedhur.

Shiko edhe