Brushworks Makeup Sponge Shield

Lekë 400.00
Title:  

Kjo "kasë"  sfungjeri  e krijuar për tu marrë me vete kudo.

-

Kjo "kasë" sfungjeri e krijuar për tu marrë me vete kudo.

Një zgjidhje elegante për të mbajtur sfungjerët tuaj të grimit të pastër dhe duke ju ruajtur atyre formën perfekte.

Dizajni i tij me hapsira lejon kalimin e ajrit që sfungjerët tuaj të thahen shpejt dhe në mënyrë higjienike pas çdo përdorimi, duke kufizuar akumulimin e baktereve.

Përmasat e tij kompakte bëjnë që të mbahet kudo me vete edhe në çantë.


Shiko edhe