Brushworks Professional Detangling Hair Brush

Brushworks Professional Detangling Hair Brush

Lekë 1,000.00
Title:  

E dizenjuar me kujdes  kjo furçë do të bëhet zgjidhja juaj e preferuar për të arritur flokë të lëmuar, me shkëlqim dhe me pamje të shëndetshme.

-

E dizenjuar me kujdes kjo furçë do të bëhet zgjidhja juaj e preferuar për të arritur flokë të lëmuar, me shkëlqim dhe me pamje të shëndetshme. Sekreti i efektivitetit të kësaj furçe janë qimet e saj të përkulura dhe të buta. Këto qime janë të buta me skalpin e kokës, duke siguruar që flokët mos të ngatërrohen dhe të krihen lehtësisht. Me fleksibilitetin e saj të jashtëzakonshëm, Brushworks Professional Detangling Hair Brush rrëshqet pa mundim nëpër flokët tuaj duke mos i këputur ato.

Shiko edhe