Brushworks Toe Separators – 4 Pairs

Brushworks Toe Separators – 4 Pairs

Lekë 400.00
Title:  

Arritni një pedikyr pa njolla me këta ndarës të lehtë dhe të rehatshëm.

-

Arritni një pedikyr pa njolla me këta ndarës të lehtë dhe të rehatshëm shkume. Ideale për ndarjen e gishtave të këmbëve për lyerje, fërkim dhe aplikim lustrim. Këta ndarës të gishtërinjve janë një mjet i thjeshtë, por efektiv i krijuar për ta bërë përvojën tuaj të pedikyrit më të rehatshme dhe të saktë. Këto pajisje të dobishme vijnë në një paketë prej katër vetash, që do të thotë se ju keni tetë palë ndarëse të gishtërinjve dhe nuk mbeteni kurrë pa një palë! Ndarësit e gishtërinjve janë gjithashtu idealë për të ruajtur shtrirjen e duhur të gishtërinjve tuaj gjatë lyerjes. Ato janë të lehta për t'u përdorur, duke i bërë pedikyrët në shtëpi të lehta dhe duke siguruar që gishtat e këmbëve të mbeten të lëmuar në mënyrë të përsosur dhe të duken më të mirën e tyre. Pavarësisht nëse jeni duke e përkëdhelur veten me një pedikyr në shtëpi, ose duke kërkuar lehtësim nga shqetësimet e lidhura me këmbët, ndarësit e gishtërinjve janë një shtesë praktike dhe e përshtatshme për rutinën tuaj të kujdesit për këmbët, duke e bërë procesin më të qetë, më të rehatshëm dhe të këndshëm.

Shiko edhe