Brushworks Hair Oil Applicator

Lekë 600.00
Title:  
Aplikuesi i vajit të flokëve  është një mjet revolucionar dhe i domosdoshëm në rutinën tuaj.

-

Brushworks Hair Oil Applicator, aplikuesi i vajit të flokëve është një mjet revolucionar dhe i domosdoshëm në rutinën tuaj. 

Kjo pajisje e kombinuar me kokën e një krehëri mundëson që të përhapni në mënyrë të njëtrajtshme vajin ose serumin tuaj të flokëve. 

Dhëmbët e krehërit janë të dizajnuar për të shpërndarë në mënyrë të barabartë vajin e flokëve në të gjithë skalpin tuaj, duke siguruar që çdo pjesë e flokëve të marrë trajtimin ushqyes që meriton. 

Aplikuesi i Vajit është një domosdoshmëri për ata që kërkojnë një mënyrë të thjeshtë për të lartësuar rutinën e tyre të përkujdesit të flokëve, duke siguruar një përvojë të ngjashme me sallonet e bukurisë por në komoditetin e shtëpisë tuaj.

Përdorimi:

  • Mbusheni shishen me vaj ose serum sipas dëshirës tuaj në kapacitetin e dëshiruar.
  • Sigurojeni kapakun mbi shish
  • Kthejeni shishen dhe kaloni krehin nëpër skalpin e kokës, duke e shtrydhur pak shishen për ta shpërndarë produktin nëse është e nevojshme.

Shiko edhe