Brushworks Precision Eyebrow Razors

Lekë 700.00
Title:  
Formoni vetullat në perfeksion me briskun e vetullave ose qimeve të pa dëshiruara në lëkurën tuaj me Brushworks Precision Eyebrow Razor.

-

Formoni vetullat në perfeksion me briskun e vetullave ose qimeve të pa dëshiruara në lëkurën tuaj me Brushworks Precision Eyebrow Razor. Me 3 Brisqe me ngjyrë pastel, ju largoni qimet pa dhimbje. 

Tehet e çelikut inox ofrojnë një rruajtje të butë dhe ndihmojnë në heqjen e shtresës së sipërme të qelizave të vdekura të lëkurës. Duke pasur një dizajn të palosshëm ideal për lëvizje, brisqet mund të përdoren gjithashtu në këmbë, krahë, linjë bikini dhe buzën e sipërme.

Përdorimi:
Aplikoni vaji ose larës shkumues në zonat që dëshironi të përdorni brisqet, për të krijuar një sipërfaqe të rrëshqitshme dhe përdoreni briskun me lëvizje vertikale nga lartë poshtë ose nga poshtë lartë.

Shiko edhe