Brushworks Microfibre Hair Towel Wrap * 2

Lekë 1,400.00
Title:  
Brushworks Luxury Hair Towels, aksesori më i mirë për rutinën tuaj të kujdesit për flokët.

-

Brushworks Luxury Hair Towels, aksesori më i mirë për rutinën tuaj të kujdesit për flokët. 

Të dizajnuara me nga mikrofibër me cilësi të lartë peshqirët sigurojnë absorbueshmëri maksimale dhe mbrojtur floket.

Peshqirët normal janë të rëndë, tërheqin flokët duke i këputur dhe shkulur, prandaj Brushworks ka dizenjuar këtë model që është i lehtë dhe nuk dëmton aspak flokun tuaj . Materiali mikrofiber thith shpejt lagështinë e tepërt, duke reduktuar ndjeshëm kohën e tharjes. Kjo do të thotë më pak ekspozim ndaj nxehtësisë dhe reduktim të dëmtimit të flokëve, duke i lënë flokët tuaj më të shëndetshëm. 

Pavarësisht nëse keni flokë të gjatë, të shkurtër, të trashë apo të hollë, këta peshqirë janë të përshtatshëm për të gjitha llojet e flokëve!


Shiko edhe