Brushworks HD Ultimate Complexion Sponge Set

Lekë 1,700.00
Title:  

Një set i përbërë me 6 sfungjerë makeupi.

-

Brushworks HD Ultimate Complexion Sponge Set është një set me 6 sfungjerë grimi.
Sfungjerët kanë diversitet formash dhe përmasash për tu pershatur sa më mirë me cdo pjesë të fytyrës suaj. 

Kanë një material tepër të butë dhe delikat për të pasur një ndjesi sa më relaksuese në lëkurë. Nuk thithin aspak produkt dhe mundësojnë një përhapje të njëtrajtshme në gjithë fytyrën.

Shiko edhe