Brushworks Triangular Powder Puff Duo

Lekë 850.00
Title:  
Shoqëruesi juaj më i mirë i bukurisë për grim perfekt!

-

Po kërkoni një mjet për të arritur një grim të përsosur? 

Prezantimi i Brushworks Triangular Powder Puff Duo - shoqëruesi juaj më i mirë i bukurisë për grim perfekt! Brushworks Triangular Powder Puff Duo revolucionarizon aplikimin e pudrës, duke krijuar pa mundim një efekt të butë dhe të turbullt në lëkurën tuaj me pluhura të lirshme ose të shtypura. Të krijuara me saktësi, këto sfungjerë trekëndorë janë të formuara me mjeshtëri për të arritur çdo kontur të fytyrës suaj, duke përfshirë ato zona të vështira për t'u arritur. 

Nuk janë vetëm funksionale, por edhe tepër të buta. Sfungjeri më i madh është i përsosur për aplikimin e pudrës në të gjithë fytyrën, duke vendosur bazën tuaj dhe duke krijuar një kanavacë të lëmuar. Në mënyrë të ngjashme, sfungjeri më i vogël është ideal për prekje të sakta dhe aplikim të synuar të pudrës, të tilla si mjegullimi i pjesës së poshtme të syve. 

Këto sfungjerë trekëndorë perfeksionojnë aplikim e make up-it.

Shiko edhe