Brushworks Tan Applicator Mitt

Lekë 800.00
Title:  

Dorezë për të aplikuar nxirjen artificiale.

-

Brushworks Tan Applicator Mitt  ju ndihmon të përhapni në mënyrë të njëtrajtshme produktin tuaj të preferuar të nxirjes artificiale, qoftë ai në formë kremi, vaji, shkume apo spray. 

Përdoret si një aplikues fare i thjeshtë që mundëson përhapje të njëtrajtshme pa lënë shenja apo njolla. Doreza ëshë e ripërdorshme dhe mund të lahet në lavatrice.

Tekstura e saj e projektuar posaçërisht siguron shpërndarje të njëtrajtshme të produkteve vetë-nxirës duke parandaluar vija ose njolla të pabarabarta. Doreza përshtatet lehtësisht në dorën tuaj, duke lejuar aplikim të saktë dhe të kontrolluar, edhe në zona të vështira për t'u arritur.

Përdorimi:

Vendosni dorezën, aplikoni një sasi të konsiderueshme nga produkti nxirës në dorë dhe me pas masazhojeni në gjithë trupin derisa të përhapet në mënyrë të njëtrajtshme.

Shiko edhe