Catidral * 30 Bustina

Catidral * 30 Bustina

Lekë 2,660.00
Title:  
Suplement për trajtimin e diarresë akute, kronike dhe simptomat që lidhen me çrregullimet gastrointestinale.

30 bustina

Catidral është një suplement i krijuar posaçërisht për trajtimin e diarresë akute dhe kronike. 

Përbërja e tij përmban:

- Elektrolite që ekuilibrojnë, hidratojnë dhe zëvendësojnë lëngjet e humbura për shkak të diarresë.
- Diosmektil, një përbërës natyral që përmban alumin dhe silikat magnezi dhe ka veti anti-diarreike, ndihmon gjithashtu në zbutjen e gazrave, dhimbjet e shkaktuara nga kontraktimet e zorrëve dhe  simptomat që lidhen me çrregullimet gastrointestinale.

-Pa gluten.
-Aromë të këndshme të vaniljes.

Doza e rekomanduar tre ditët e para:

Fëmijë (nga 1 deri në 12 muaj) deri 2 bustina në ditë.

Fëmijët mbi 1 vjeç deri 4 bustina në ditë.

Të rriturit deri 6 bustina në ditë.

Pas 3 ditësh, vazhdoni me gjysmën e dozës deri në trajtimin e plotë të diarresë.

  • Bustinat treten në 100 ml ujë dhe rekomandohet të merren larg vakteve ushqimore. 
  • Nëse simptomat e diarresë akute vazhdojnë më shumë se 5 ditë, rekomandohet të konsultoheni me një mjek.
  • CATIDRAL duhet të përdoret jo më shumë se 10 ditë rresht. 

Shiko edhe