DoppelHerz Magnesium + Kalium * 30

DoppelHerz Magnesium + Kalium * 30

Lekë 1,430.00
Title:  
Suplement ushqimor me bazë kripëra minerale, për një metabolizëm energjitik normal.

30 tableta

DoppelHerz Magnesium + Kalium është një suplement ushqimor, i cili ndihmon në funksionin normal të metabolizmit energjitik.

  • Magnezi ndihmon në funksionin normal të metabolizmit energjitik dhe reduktimin e lodhjes dhe këputjes trupore. Ai gjithashtu kontribuon në mirëfunksionim e sistemit nervor dhe ruajtjen e balancës së elektrolitëve.
  • Kaliumi ndihmon në mirëfunksionim e muskujve.
  • Zinku ndihmon në mirëqënien e sistemit imunitar, i cili mund të kompromentohet gjatë aktivitetit fizik.
  • Kromi ndihmon në ruajtjen në vlera normale të sheqerit në gjak.
  • Hekuri dhe Vitamina B12 ndihmon në formimin normal të qelizave të kuqe të gjakut dhe shpërndarjen normale të oksigjenit në organizëm.
  • Vitamina B6 ndihmon në sintezën normale proteinike.


  • Këshillohet përdorimi i 1 tablete në ditë, gjatë vaktit kryesor duke e shoqëruar me shumë ujë.
  • Përdorimi i një sasie Magnezi më e lartë se 250 mg, mund të ketë efekt laksativ tek individët e ndjeshëm.
  • Nuk këshillohet përdorimi tek fëmijët nën 12 vjeç.
  • Pacientët, që vuajnë nga veshkat duhet të konsultohen me mjekun para përdorimit të suplementev që përmbajnë Kalium.


Shiko edhe