Vomix * 20

Vomix * 20

Lekë 1,620.00
Title:  
Suplement me vitamina, kripëra minerale, sheqerna dhe L-alaninë. 

20 bustina

Suplement me vitamina, kripëra minerale, sheqerna dhe L-alaninë me përdorim në kushte të mungesës ose rritjes së nevojës për lëndët ushqyese që përmban. 

Ndihmon në ruajtjen e balances së elektroliteve dhe largon ndjesinë e të vjellave.

  • Me ëmbëlsues. 
  • Nuk përmban gluten. 

Këshillohet 1 bustinë 2-3 herë në ditë, tretur në 100-150 ml ujë. 

  • Mbajeni larg fëmijëve nën 3 vjeç.
  • Suplementet nuk mund të zëvendësojnë dietën ushqimore.

Shiko edhe