Power Health Hydrolytes * 20

Power Health Hydrolytes * 20

Lekë 816.83
Title:  
Kombinim elektrolitesh për hidratim të trupit dhe zëvendësim të elektoliteve të humbura.

20 tableta eferveshente

Indikacionet:

  • Elektrolitet janë elemente që gjenden në lëngjet trupore, kështu që ruajtja e ekuilibrit të tyre në trupin e njeriut është shumë e rëndësishme.
  • Hydrolytes është një kombinim që përmban 5 elektrolite dhe është ideal për personat që ushtrojnë aktivitet të lartë fizik apo djersiten shumë.
  • Ushqen dhe shton në mënyrë natyrale lëngjet e trupit duke dhënë një balancë absolute natyrale.
  • Ka shije limoni.
Përfitimet:
  • Siguron hidratim të menjëhershëm të trupit dhe ekuilibron elektrolitet.
  • Ofron reduktim të menjëhershëm të lodhjes dhe rritje të qëndrueshmërisë.

Adultët: 1 tabletë eferveshente në ditë, të tretur në ujë.

Shtatzwnia  / Ushqyerja me Gji: Mos merrni asnjë medikament gjatë shtatzënisë apo ushqyerjes me gji pa rekomandimin e mjekut.

Diabetikwt: Nuk përmban sheqer.

Shiko edhe