Vitadyn Magnesio Potassio Alkalino * 30

Vitadyn Magnesio Potassio Alkalino * 30

Lekë 1,760.00 Lekë 2,200.00
Title:  
Suplement ushqimor me bazë magnesi dhe potasiumi që kontribuon në reduktimin e lodhjes dhe rregullon ekuilibrin elektrolitik.

20 bustina.

Suplement ushqimore me bazë Magnezi dhe Kaliumi.

  • Magnezi ndihmon në zvogëlimin e lodhjes dhe kontribuon në rregullimin e ekuilibrit elektrolitike dhe luajn një rol të rëndësishëm në funksionimin normal të muskujve.
  •  Kaliumi ndihmon që sistemi nervor të funksionojë si duhet dhe të ruajë presionin normal të gjakut. 

Përmban gjithashtu Vitaminë C, e cila ndihmon në mbrojtjen e qelizave nga stresi oksidativ dhe promovon funksionimin normal të sistemit imunitar.

1-2 bustina në ditë të treten në një gotë me ujë.

Shiko edhe