Codramol Ibuprofen

Lekë 600.00
Doza:  
Bustina me përmbajtje Ibuprofen me efekt lehtësimin e dhimbjeve me shkaqe të ndryshme.

20 bustina, 30 bustina

Codramol Ibuprofen 400 MG përmban bustina me përmbajtje Ibuprofeni 400 mg.

Ibuprofeni është një medikament anti-inflamator josteroid (NSAID). Ai funksionon duke reduktuar hormonet që shkaktojnë inflamacion dhe dhimbje në trup.

Ibuprofeni përdoret për të ulur temperaturën dhe për të trajtuar dhimbjen ose inflamacionin e shkaktuar nga shumë shkaqe si dhimbja e kokës, dhimbja e dhëmbëve, dhimbja e shpinës, artriti, dhimbjet menstruale ose lëndimet e vogla.

Ibuprofeni përdoret tek të rriturit dhe fëmijët që janë të paktën 6 muajsh.

Përdorni ibuprofen saktësisht siç udhëzohet në etiketë ose siç përshkruhet nga mjeku juaj. Përdorni dozën më të ulët që është efektive në trajtimin e gjendjes tuaj.

Një mbidozë e ibuprofenit mund të dëmtojë stomakun ose zorrët. 

  • Sasia maksimale e Ibuprofenit për të rriturit është 800 miligramë për dozë ose 3200 mg në ditë (4 doza maksimale).

Doza e fëmijës bazohet në moshën dhe peshën e fëmijës. Ndiqni me kujdes udhëzimet e dozimit të dhëna me ibuprofenin e fëmijëve për moshën dhe peshën e fëmijës suaj. Pyetni një mjek ose farmacist nëse keni pyetje.

Merrni ibuprofen me ushqim ose qumësht për të pakësuar shqetësimet e stomakut.

Shiko edhe