Doppel Herz Kollagen 3000 Liquid * 14

Doppel Herz Kollagen 3000 Liquid * 14

Lekë 2,210.00
Title:  
Suplement ushqimor me bazë kolagjen.

14 bustina

DoppelHerz Kollagen 3000 Liquid përmban 3000 mg Kolagjen të hidrolizuar si dhe vitamina dhe elementë gjurmë të zgjedhur dhe ka shije të këndshme frutash.

Indi lidhor nën shtresën e sipërme të lëkurës tek të rinjtë përbëhet nga 80 për qind kolagjen. Por në moshën 25 vjeçare, prodhimi i vetë trupit bie.
Përveç kësaj, faktorët e jashtëm si rrezatimi UV nga dielli dhe zakonet e këqija të jetesës (nikotina, alkooli, ushqimi i shpejtë) përshpejtojnë rënien e kolagjenit. Pasojat e prishjes së kolagjenit janë tashmë të dukshme që në moshën 30-vjeçare: Elasticiteti i lëkurës zvogëlohet ngadalë dhe shfaqen rrudhat e para.

Në të gjenden:

  • Vitamina A, Zinku dhe Biotina ndihmojnë në ruajtjen e shëndetit të lëkurës.
  • Bakri kontribuon në ruajtjen e indit lidhor normal dhe pigmentimin normal të lëkurës.
  • Mangani mbështet formimin normal të indit lidhës.
  • Vitamina B2, Vitamina E dhe Zinku mbrojnë qelizat nga stresi oksidativ.
  • Niacina luan një rol në metabolizmin e energjisë.

Pijeni direkt përmbajtjen e 1 bustine pa e përzier me lëngje të tjera.

Këshillohet 1 bustinë në ditë.

Këshillohet për fëmijë nga mosha 12 vjeç.

Shiko edhe