Esi after bite mosquito stick tub*10ml

Esi After Bite Mosquito Stick 10 ML

Lekë 600.00
Title:  
Xhel pas pickimit të insekteve.

10 ml

Stick praktik në formë xheli, i cili mund të përdoret pas pickimit të insekteve, hithrave ose kandilit të detit. 
Ka në përmbajtje Aloe Vera dhe vaj Tea Tree, të cilat ndihmojnë në rikuperimin dhe eleminimin e ndjesisë së kruajtjes në lëkurë.
Aplikoni një sasi të vogël xheli në lëkurë duke e masazhuar me levizje rrethore deri në përthithje te plotë.
Përsëriteni aplikimin sa herë mund të jetë e nevojshme.

Shiko edhe