Mister Zzz Lozione Delicata Baby * 100 ML

Mister Zzz Lozione Delicata Baby * 100 ML

Lekë 810.00
Title:  
Locion kundër insekteve për fëmijë.

100 ml

Mister Zzz Lozione Delicata Baby është një locion ekologjik shumë efektiv. me pajtueshmëri të lartë dhe mbrojtje të lëkurës - jo toksike - pa amoniak dhe pa parabene
Veçanërisht i përshtatshëm për fëmijët pasi është shumë delikat dhe i formuluar ekskluzivisht me përbërës aktivë natyrorë.

  • Ka tolerancë të lartë dhe siguron mbrojtje të lëkurës ndaj ineskteve.
  • Jo toksike për njerëzit dhe kafshët.
  • Pa amoniak dhe pa parabene.
  • Nuk lë shenja dhe absorbohet me shpejtësi.

Aplikoni produktin në pjesët e pambuluara të trupit: krahë, këmbë, qafë.

Shiko edhe