Esi no dol capsules glucosamine & msm complex kt * 60

Esi No Dol Glucosamine & Msm Complex * 60

Lekë 1,500.00
Title:  
Suplement ushqimor për dhimbjet muskulare dhe të artikulacioneve.

60 kapsula

Esi No Dol Capsules është një suplement ushqimor, i cili përmban Glukozaminë, Kondroitinë, MSM, Devil's Claw dhe Ekstrakte të Aloes.
  • Glukozamina dhe Kondroitina janë komponentë të kërceve artikulare.
  • Devil's Claw kontribuon në mirëfunksionimin e artikulacioneve.
  • Magnezi kontribuon në formimin normal të indit lidhës dhe ndihmon në mirëmbajtjen e kockave.
Këshillohet të merren 2 tableta në ditë.

Shiko edhe