Frezyderm After Nip Crilen * 30 ML

Frezyderm After Nip Crilen * 30 ML

Lekë 950.00
Title:  
Xhel qetësues i irritimeve nga insektet.

30 ml

Frezyderm After Nip Crilen është një xhel i butë, që siguron qetësim të menjëhershëm nga irritimi dhe dhimbja e shkaktuar nga pickimi i insekteve, kandili i detit, dhe hithra. 

  • Përbërësit aktiv bimorë si: Acid Glicirrhetic, Panthenoli, Polidocanol sigurojnë veti anti- inflamatore dhe zbusin menjëherë irritimin. 

I sigurt të përdoret tek fëmijët. 

Nuk përmban Amoniak, Kamfor ose Mentol. 

Për më tepër, xheli mund të aplikohet lehtë gjatë ditës, sepse nuk është fotosensitiv.

Aplikohet në sipërfaqen e prekur menjëherë pas pickimit.

Shiko edhe