HealthAid Osteoflex Plus *30

HealthAid Osteoflex Plus *30

Lekë 4,030.00
Title:  
Suplemet ushqimor që ndihmon në ushqyerjen e kockave dhe kërceve.

30 tableta

Osteoflex Plus ofron një formulë te pasur për kocka dhe kërce të shëndetshme. 

Një kombinim unik i Glukozaminës, Kondroitinës dhe Acidit Hialuronik, së bashku me vitaminën C, Turmeric dhe Manganese që ndihmojnë të mbajnë kocka fleksibël, kërce të forta dhe një skelet të shëndetshem.

I përshtatshëm për meshkujt dhe femrat të të gjithë moshave.

Osteoflex Plus mund të jetë i dobishëm për:

  • Personat e moshuar që duan të ushqejnë kockat dhe rindërtojne kërcet për të siguruar fleksibilitet.
  • Personat që kanë dhimbje, ngurtësim ose enjtje të kyceve (sidomos tek gjunjtë).
  • Personat që kanë dhimbje artriti, të qafës ose shpinës.
  • Atletët që kanë nevojë për suport ekstra për kycet që të shmangin dëmtimet.

Doza e rekomanduar ditore është një deri në dy tableta me vaktin tuaj kryesor.

Shiko edhe