RVB LAB Meso Fill Peel & Bright Tri-Acid Micro Peel

RVB LAB Meso Fill Peel & Bright Tri-Acid Micro Peel

Lekë 5,280.00 Lekë 6,600.00
Title:  
Serumi inovativ, me efekt peeling dhe shndritës të lëkurës.

50 ML

RVB LAB Meso Fill Peel & Bright Tri-Acid Micro Peel është serumi revolucionar, me efekt të trefishtë: eksfoliues, zbutës dhe shndritës.
I dizenjuar për trajtimin e lëkurës dhe zonave delikate të trupit. 

Redukton formimin dhe prezencën e rrudhave dhe njollave të errëta, përmirëson teksturën e lëkurës, duke i dhënë një pamje më të re dhe të shndritshme, falë kombinimit të përbërësve aktivë:

  • 15% Glukonolaktone kryejnë një eksfolim delikat duke reduktuar rrudhat dhe shenjat e tjera të plakjes si hiperpigmentimet.
  • 2% Acid Tranexamik nuk lejon prodhimin e pigmentit melaninë dhe proçeset antiinflamatore, të cilat janë përgjegjëse për krijimin e njollave të errëta nga shkaqe të ndryshme.
  • 2% Acid Fitik me një veprim qetësues dhe kundër njollave, është ideal për të luftuar praninë e hiperpigmentit në zonat delikate.

Këshillohet përdorimi i serumit në fytyrë të pastër 2-3 herë në javë në darkë për lëkura normale, kurse për lëkura sensitive 1-2 herë në javë. Këshillohet të mbahet 5 minuta dhe të shplahet me ujë të bollshëm. Kjo përsëritet 2 herë.

Shiko edhe