Maxigesic * 16

Maxigesic * 16

Lekë 472.00
Title:  
Maxigesic është një medikament, që lehtëson dhimbjen dhe redukton inflamacionin.

16 tableta

Maxigesic është një bar analgjezik, që përmban Paracetamol dhe Ibuprofen
Paracetamoli është një bar analgjezik dhe antipiretik që lehtëson dhimbjen dhe ulur temperaturën. Ibuprofen është një bar anti-inflamator jo-steroid që lehtëson dhimbjen, ul temperaturën dhe redukton inflamacionin.  

Indikacione:
 • Dhimbjen e kokës
 • Dhimbjen e dhëmbit
 • Artritin
 • Dhimbjet reumatizmale
 • Migrenën
 • Pas proçedurave dentare
 • Dhimbjet e shkaktuara nga ftohja dhe gripi
 • Dhimbje koke nga tensioni i lartë i gjakut
 • Dhimbjet e shpinës
 • Dhimbjen menstruale

 • Të rriturit dhe fëmijët mbi 12 vjeç rekomandohet të marrin një ose dy tableta çdo 6 orë maksimumi deri në 8 tableta në 24 orë.
 • Mos merrni më shumë se 8 tableta në një periudhë 24 orëshe.

Shiko edhe