Neostrata Clarify Oily Skin Solution 100 ML

Lekë 4,200.00
Title:  
Tonik për lëkurë të yndyrshme, i cili pastron poret dhe ndihmon në reduktimin e yndyrës së tepërt nga sipërfaqja e lëkurës.

100 ML

NeoStrata Oily Skin Solution ndihmon në pastrimin e poreve të mbyllura duke hequr yndyrën dhe sebumin e tepërt.
Acidi Glikolik bën exfolim të lehtë, pastron poret dhe yndyrën e tepërt nga sipërfaqja e lëkurës me akne.

Përfitimet:
• Largon yndyrën e tepërt
• Ndihmon në pastrimin e poreve
• Hidraton
• Redukton shfaqjen e rrudhave të imëta dhe ekzistuese
• Ideal për lëkurat jo të ndjeshme

Pa aromë. Jo-komedogjenik.
Aplikojeni pas pastrimit në fytyrë, qafë dhe zona të tjera me yndyrë, një herë në ditë 2 javët e para dhe dy herë në ditë në vazhdimësi.

Kujdes: Ky produkt përmban Alfa Hidroksi Acide (AHA) që mund të rrisin ndjeshmërinë e lëkurës tuaj ndaj diellit dhe veçanërisht mundësinë e djegies nga dielli.

Shiko edhe