Ponstan Acid Mefenamik 500 MG * 15

Ponstan Acid Mefenamik 500 MG * 15

Lekë 213.00
Title:  
Ponstan është një bar antiinflamator që lehtëson dhimbjen dhe ul temperaturën.

15 tableta

Ponstan Acid Mefenamik 500 MG është një bar antiinflamator që lehtëson dhimbjen dhe ul temperaturën.

  • Ponstan përmban Acid Mefenamik, një bar anti-inflamator josteroid, me veti analgjezike, antipiretike dhe anti-inflamatore. Lehtëson nga dhimbjet e llojeve të ndryshme si artrit, dhimbje të muskujve dhe kyçeve, dhimbje menstruale, migrenë, dhimbje dhëmbi dhe dhimbje pas operacioneve. Ul gjithashtu temperaturën dhe trajton menorragjinë.
Indikohet në:
  • Lehtësimin e artritit, dhimbjes së muskujve dhe kyçeve, migrenës, dhimbjes së dhëmbit dhe dhimbjes pas operacionit.
  • Lehtësimin e dhimbjes menstruale.
  • Lehtësimin e menoragjisë.
  • Uljen e temperatures.

Gjithmonë lexoni fletëudhësuesin ose këshillohuni me mjekun ose farmacistin përpara përdorimit.
  • Të rriturit dhe fëmijët mbi 14 vjeç: Rekomandohet të merrni 1 tablet, 3 herë në ditë pas ushqimit.
Për dhimbje menstruale dhe menorragji, doza e parë duhet të merret në fillimin e shenjave.

Shiko edhe