Rvb lab eye pencil brush 02

Rvb Lab Eye Pencil Brush 02

Lekë 2,940.00
Title:  
Furçë për sytë.

Furçë sintetike për aplikimin e lapsit të syve. Ideale për hije perfekte, të rregullta dhe profesionale.

Shiko edhe