Rvb lab tanning cake brush 07

Rvb lab tanning cake brush 07

Lekë 4,740.00
Title:  
Furçë për përhapjen e pudrës.

Furçë sintetike për përhapjen e bronzerit ose pudrës në të gjithë fytyrën dhe trupin.
-Aplikim i lehtë, i shpejtë dhe i rehatshëm.
-E butë.
-Aplikim i përsosur dhe i njëtrajtshëm.
-E domosdoshme si furçë konturuese.

Shiko edhe