Rvb lab flat eyeshadow brush 03

Rvb Lab Flat Eyeshadow Brush 03

Lekë 3,590.00
Title:  
Furçë për përhapjen e pudrës ngjyruese në qepallat e syve.

Furçë sintetike për aplikimin e paletave ngjyruese në qepallat e syve.
Krijon një make-up natyral dhe të sofistikuar në qëpallë.

Shiko edhe