Rvb lab professional double-ended eyebrow brush

Rvb lab professional double-ended eyebrow brush

Lekë 1,390.00
Title:  
Furçë për vetullat me fije sintetike për përhapje perfekte.

Produkt i cili përmban një furçë këndore në njërin skaj, dhe një për pastrim në skajin tjetër.
Përdorni:
- furçën me kënd për përhapjen dhe mbushjen e vetullave me lapsin ngjyrues, kremin apo fiksuesin e vetullave
- anën tjetër për ti krehur ato duke krijuar një pamje sa më natyrale.

Shiko edhe