Rvb Lab Foundation Brush 05

Rvb Lab Foundation Brush 05

Lekë 3,540.00
Title:  
Furçë për përhapjen e fondatintës.

Furçë sintetike për të aplikuar çdo lloj fondatinte (lëng, krem ose xhel) në fytyrë, qafë dhe dekolte.

-Aplikim i barabartë dhe pa shirita.
-Pëhapje e njëtrajtshme për një rezultat natyral.
-E dobishme për të fshehur çdo njollë dhe difekt në lëkurë.
-Perfekte gjithashtu në përhapjen e bazës së make-upit.

Shiko edhe