Rvb lab lip brush 01

Rvb lab lip brush 01

Lekë 2,630.00
Title:  
Furçë për buzët.

Furçë sintetike për aplikimin e buzëkuqit dhe shkëlqyesve të buzëve.
- Formë specifike për një aplikim perfekt edhe në zonat më të vështira, siç janë konturet e buzëve.
- I përshtatshëm për përzierjen e lapsit të buzëve së bashku me buzëkuqin.

Shiko edhe