Salvia Lule Basani * 50 G

Salvia Lule Basani * 50 G

Lekë 120.00
Title:  
Lule basani (Hipericum Perforatum). Bima rekomandohet të përdoret në çrregullimet e traktit tretës.

50 g

Lule basani (Hipericum Perforatum). Bima rekomandohet të përdoret në çrregullimet e traktit tretës, të melçisë e të tëmthit, përmirëson qarkullimin e gjakut dhe ndikon në uljen e tensionit të lartë.

Shiko edhe