Solgar Glucosamine Msm Complex* 60

Solgar Glucosamine Msm Complex* 60

Lekë 4,611.00
Title:  
Suplement ushqimor që ndihmon në ushqyerjen e kockave dhe artikulacioneve.

60 tableta

Nyjet përbëhen nga muskujt, tendinat, ligamentet dhe kërcet të cilat duhet të mbahen të ushqyera dhe të shëndetshme. 

Nyjet dhe kërcet e shëndetshëm janë ato që na ndihmojnë të vazhdojmë të lëvizim më lehtë.

Glukozamina është natyrshëm e pranishme në kocka dhe kërce dhe konsiderohet si një bllok ndërtimi për to. Kombinuar me MSM, Glucosamine MSM Complex ofron këto përbërës në një formulë.

  • Bllok ndërtimi për nyjet
  • Me përbërës kryesorë: Glukozaminën dhe MSM

Rekomandohen 2 tableta në ditë pas ushqimit.

Shiko edhe