Structum 500 MG * 60

Structum 500 MG * 60

Lekë 2,145.00
Title:  
Suplement ushqimor për mirëqënien e sistemit kockor.

60 kapsula

Structum 500 MG përmban Kondroitin Sulfat. Ky medikament është një anti-osteoartrit. Osteoartriti është një sëmundje e shkaktuar nga konsumimi i kërcit.

  • STRUCTUM përdoret tek të rriturit (mbi 15 vjeç) në trajtimin e dhimbjes dhe mosfunksionimit të lidhur me osteoartritin e gjurit dhe ijeve. 
  • Ky medikament ka një efekt të ngadaltë, i vonuar me rreth 2 muaj dhe efekti i tij mund të vazhdojë pas ndërprerjes së mjekimit.

Rekomandohet të merret 1 kapsulë, 2 herë në ditë, duke e shoqëruar me shumë ujë.

Shiko edhe