Tendens Forte * 20

Tendens Forte * 20

Lekë 3,120.00
Title:  
Suplement ushqimor për mirëqënien e sistemit muskulo-skeletik.

20 bustina

Tendens Forte është një suplement ushqimor i cili kontribuon në mirëqënien e sistemit muskulo-skeletal. 

Bazohet në:

  • Kolagjenin e hidrolizuar të tipit I, 
  • Metilsulfonilmetan (MSM), 
  • Shelg të bardhë, 
  • Phytomine PWD (kompleks që përmban shafran të Indisë të kompleksuar me fosfolipide), 
  • Phytosvelia (kompleks që përmban boswellia të kompleksuar me fosfolipide). 
  • Vitamina C kontribuon në formimin normal të kolagjenit për funksionimin normal të kërcit. 

Boswellia, Shafrani i Indisë dhe Shelgu i bardhë mbështesin funksionin e kyçeve; 

Boswellia dhe Shelgu i bardhë gjithashtu kontribuojnë në lehtësimin e tensionit në pjesë të lokalizua të këtij sistemi.

Rekomandohet të merrni 1 bustinë në ditë. 

Përmbajtja e një bustine tretet në një gotë me ujë, përzihet derisa produkti të tretet plotësisht dhe merret menjëherë.

Shiko edhe