A-Derma Cutalgan Spray Rafraichissant * 100 ML

A-Derma Cutalgan Spray Rafraichissant * 100 ML

Lekë 1,800.00
Title:  
Spraj qetësues dhe freskues i lëkurës dhe skalpit të irrituar.

100 ml

A-Derma Cutalgan Spray Rafraichissant është një spraj qetësues dhe freskues që qetëson kruajtjen, skuqjen dhe shqetësimin.
Ky spraj qetësues i menjëhershëm ndihmon në freskimin dhe qetësimin e zonave problematike të lëkurës. Pavarësisht nëse vuani nga mbinxehja, skuqja ose kruajtja, ky spray është në gjendje t'ju ndihmojë të ndiheni menjëherë më mirë në lëkurën tuaj. 

Formula është vegane dhe 98% natyrale, me Ekstrakte botanike si Ekstrakti i Lianës Peruane dhe Tërshërës Rhealba. Me një gjest të thjeshtë, lëkura freskohet deri në gjashtë orë. 

Përbërësit kryesorë:

  • Ekstrakti i Rhealba Oat Plantlets rrjedh nga farat e mbira të tërshërës dhe kështu ka një efekt qetësues të menjëhershëm në lëkurë;
  • Liana Peruane synon skuqjen dhe ndihmon në freskimin e menjëhershëm të lëkurës së prekur.

Ky produkt është i përshtatshëm për fëmijët, lëkurën atopike dhe të gjitha zonat e lëkurës që mund të jenë problematike. Për shembull, është i përshtatshëm për t'u përdorur në fytyrë, trup, skalp dhe madje edhe në zonën e jashtme intime.

Përdorimi:

  • Së pari, tundni shishen.
  • Më pas, mbajeni 20 cm larg nga lëkura dhe thjesht spërkatni zonën e prekur. 
  • Ju mund ta përdorni këtë produkt deri në gjashtë herë në ditë. 
  • Nëse është e nevojshme, mund ta përhapni produktin duke përdorur majat e gishtave.

Shiko edhe