Alopexy Minoxidil 2% * 3

Lekë 2,905.00
Title:  
Solucion trajtues për rënien e flokëve e përbërë nga 3 flakone 60 ml secila, pipete 1ml dhe pompe të dozuar.

3 flakone nga 60 ml secila

Alopexy 2 % përmban si lëndë vepruese Minoxidilin, substancë e cila ndalon rënien e flokeve dhe stimulon daljen e flokëve 
të reja gjatë trajtimit në skalp.
Doza prej 2% përdoret gjithashtu edhe në trajtimin e e rënies së flokëve nga faktorët hormonalë ( alopecia androgjenike) 
tek meshkujt dhe femrat.
Rezultatet janë të dukshme 4 muaj pas trajtimit me Minoxidil.
  • Aplikoni 2 herë në ditë, 1 ml nga solucioni në skalp duke nisur nga qëndra e zonës që duhet trajtuar. 
  • Doza ditore nuk duhet të tejkalojë 2 ml, pavarësisht nga zona që duhet të trajtohet.
  • Përhapeni solucionin me gishta në mënyrë që të shpërndahet në të gjithë zonën që duhet të trajtohet. 
  • Para dhe pas aplikimit, shplani duart.
  • Aplikojeni në skalp dhe në lëkurë të thatë.