Alpino Callifugo Liquido * 12 ML

Alpino Callifugo Liquido * 12 ML

Lekë 560.00
Title:  
Solucion për eleminimin e kallove. 

12 ml

Alpino Liquid përdoret për eliminimin e kallove të lokalizuara në pjesë të ndryshme të këmbëve.

Vepron në mënyrë efektive duke garantuar heqjen e kallos shpejt dhe pa dhimbje falë përqendrimit të lartë të principeve aktive Acid Salicilik 14,5%.

  • Fillimisht lani dhe pastroni mirë këmbën tek e cila ndodhet kallo. 
  • Aplikoni solucionin në kallo për 5-6 ditë në mëngjes dhe darkë, duke evituar lëkurën përreth.
  • Trajtimi vazhdon deri në eliminimin e plotë të kallos.

Shiko edhe