Alpino Cerotto Callifugo 4x6 CM * 2

Alpino Cerotto Callifugo 4x6 CM * 2

Lekë 400.00
Title:  
Ankerplast për heqjen e kallove. 

-

Mund të prihet, vetë-ngjitës, i përshtatshëm për lloje të ndryshme të kallove, kryen një veprim keratolitik pa dhimbje.
Përmban acid salicilik.

  • Bëni një banjë normale për këmbët, prisni një copë në madhësinë e kallos dhe vendoseni pasi ta keni tharë mirë pjesën ku do vendoset. 
  • Pas 2-3 ditësh, bëni një banjë të nxehtë për këmbën për 10 minuta dhe hiqni kallon.

Shiko edhe