Alpino Pomata Callifuga ExtraForte * 7.5 ML

Alpino Pomata Callifuga ExtraForte * 7.5 ML

Lekë 560.00
Title:  
Pomadë për heqjen e kallove. 

7.5 ML

Alpino pomadë përdoret për eliminimin e kallove të lokalizuara në pjesë të ndryshme të këmbëve, pa shkaktuar irritim të lëkurës.

  • Veçanërisht e indikuar për eleminimin e kallove poshtë këmbës dhe thembrës, në mënyrë të shpejtë dhe pa dhimbje, falë përqindjes së lartë të përbërësve aktivë si Acidi Salicilik 14,5%, përqendrim i lartë në krahasim me konkurrentët farmaceutik dhe parafarmaceutik.


  • Fillimisht lani dhe pastroni mirë këmbën tek e cila ndodhet kallo.
  • Aplikoni solucionin në kallo për 4-5 ditë në mëngjes dhe darkë, duke evituar lëkurën përreth.
  • Trajtimi vazhdon deri në eliminimin e plotë të kallos.


Shiko edhe